VAN / İPEKYOLU - Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Sosyal Etkinlik

Milli eğitim bakanlığının eğitim öğretimin birinci döneminin son haftasını  Sosyal Etkinlik Haftası ilan etmesiyle ve 16 Ocak 2024 Salı günkü etkinlikler içinde olan  Tecrübe Paylaşımı etkinliği çerçevesinde eski ipekyolu ilçe müdürümüz ve  şair /yazar / eğitimci Şukrullah Yavuzer okulumuza söyledi yapmak davet edilmiştir.Söyleşimiz mezkûr günde okul kütüphanesinde saat 13.00'te başlamış ve iki saate yakın devam etmiştir. Şükrullah müdürümüz okula teşriflerinde başta okul müdürümüz Seracettin Yalvaç ve okul idaresi tarafından karşılanmış ve uğurlanmıştır. Müdürümüz söyleşide özellikle 11 ve 12.sınıf öğrencilerimize tecrübelerinden anılarından yaşadıklarından hareketle  eğitim ve gelecek üzerine bilgilerini paylaşmıştır. Öğrencilerimiz açısından çok verimli geçen söyleşide Şükrullah müdürümüz gençlerden gelen soruları da cevaplandırmıştır.Şöyleşide okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizden Barış Yavuz Necmettin Yıldız ve İdris Demir öğrencilerin ve kütüphanenin  hazırlanmasında görev almışlardır.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz .

25-04-202425-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 11:25 - Görüntülenme: 77