VAN / İPEKYOLU - Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yürütülen Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Türkçe'yi daha güzel , daha doğru kullanma doğrultusunda  yazar - okur buluşması olarak Vanlı yazar  / eğitimci Emrah Atiş okulumuza davet edilmiştir . Yazarımızın ilk romanı olan Nim isimli eseri on gün öncesinden özellikle şiir , hikaye ,  deneme yazan ,  bir şeyler karalayan  öğrencilerimize verilmiştir. Söyleşimiz  yaklaşık iki saat  devam etmiştir. Söyleşimiz öğrencilerimiz mezkûr kitap ile yazarlık süreciyle sordukları sorular çerçevesinde bir sohbet havasında geçmiştir.Öğrencilerimiz kitabını okudukları yazar ile sohbet etmenin çok yaralı olduğunu söyleyerek bu tür etkinliklerin devam etmesini istemişlerdir. Yazarımızın okula teşriflerinde ve uğurlanmasında Okul müdür yardımcımız Sevda Çelebi Kuşman ve okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Necmettin Yıldız görev almışlardır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

25-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 11:22 - Görüntülenme: 43